Amazon Web Services lanserar mobila meddelanden push-

Amazon Web Services på tisdag beskrivs planer på att erbjuda en anmälan och mobil trycktjänst så att utvecklarna kan skicka meddelanden till Apple iOS och Android-enheter, inklusive Kindle Fire.

Enligt planen är AWS erbjuder upp till en miljon meddelanden gratis och efter att 50 cent för varje miljon meddelanden som publiceras och ytterligare 50 cent för varje miljon meddelanden som levereras för $ 1 per miljon totalt. Utvecklare kan skicka meddelanden till individer såväl som en massa av kunder.

Med flytten är AWS uppvakta fler mobila utvecklare som behöver push-meddelanden för att prod användarnas beteende. AWS syftar till att göra anmälningar korsa plattform för utvecklare som hade att använda separata iOS och Android uppställningar. Den andra möjliga nytta för Amazon är att det finns en företagshaloeffekt eftersom AWS utvecklare är också sannolikt att göra Kindle Fire program också.

Kundreferenser för AWS meddelandetjänsten inkluderar Urban luftskepp, WeatherBug och Crittercism. Urbanship VD Scott Kveton sade i ett blogginlägg som utvecklare kan använda tvärstödplattformen anmälan till “lägga grundläggande unicast och broadcast push-meddelanden till sina program.” AWS drag att stödja push-meddelanden är en “betydande stöd.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar