AT & T Mobile utgivare: Windows 8 kan öka Windows Phone

Lanseringen av Nokias Lumia 900 på AT & T: s nät har överträffat förväntningarna och momentum för Windows Phone är sannolikt att bygga när Windows 8 lanseras, enligt Ralph de la Vega, vd för AT & T Mobility.

Windows 8: Har Metro faktiskt fungerar, Råd för Windows 8 lanseringsstrategi: Target SMB först, Windows 8 tablett hybrider: “Kompromisser konvergens”, obesvarade frågor om vad som finns i Windows 8 upplagor

I sitt tal vid JP Morgan Technology Conference, var de la Vega frågade om Lumia. Han sa

Jag är verkligen nöjd med vad jag ser ut Microsoft och Nokia kommer ut med sin första produkt. Operativsystemet fungerar riktigt bra. Det är enkelt, det är lätt att använda, är det intuitivt.

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Mottagandet av Lumia lanseringen har faktiskt överträffat våra förväntningar. Så vi tror att det finns en mycket god chans att Microsoft kommer att ha en mycket bra operativsystem som kommer att vara rätt där med iOS och Android.

När de kommer ut med Windows 8 under det fjärde kvartalet, jag tror att det faktiskt kommer att lägga till det värde som det OS tillför marknaden, i det som kommer att vara första gången som du verkligen kan ha en liknande erfarenhet på datorn, på surfplattan och på din smartphone från mjuk Microsoft. Från vad jag har sett och förhandsvisningar som jag har fått, tror jag att det kommer att vara exceptionellt bra. Jag är mycket optimistisk i vad de tar med på marknaden.

De la Vega kommentarer kommer som analytiker börjar rynka på näsan Windows 8 lanseringen. Microsofts Windows 8 lanseringen kommer att vara en viktig brytpunkt för företaget. Om Windows 8 snubblar, kommer Microsoft kämpar med sina tablett planer och Metro-gränssnittet kan hindra Windows Phone också. På andra sidan av ekvationen, kan Windows 8 och dess nya gränssnittet vara en hit och ge Microsoft med sin egen halo effekt.

Satsa eftersom ingen vet hur Windows 8 — och dess effekt på Windows Phone — kommer att klara fram till fjärde kvartalet.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell