Cisco höjer flaggan för att göra anspråk på grund av Internets framtid

Som min hemsida kollega Sam Diaz, som nämns i posten Cisco presenterar ny router att köra video, stora förväntningar framöver, har Cisco lanserat en ny router, Cisco CRS-3. Denna enhet är avsedd att vara ett verktyg för de stora transportörerna. Även om denna produkt är helt klart en utväxt av dagens teknik, var Ciscos marknadsförings folk att förklara att denna produkt skulle ligga till grund för nästa generation av Internet. Lite överdrift skadar aldrig någon skriver pressmeddelande text!

Cisco tillkännagav idag ett stort framsteg i Internet nätverk – det Cisco® CRS-3 Carrier Routing System (CRS) – som syftar till att utgöra grunden för nästa generations Internet och ange takten för den häpnadsväckande tillväxten av videoöverföring, mobila enheter och nya online-tjänster genom detta årtionde och därefter.

Med mer än 12 gånger trafikkapacitet närmaste konkurrerande system, är Cisco CRS-3 som syftar till att omvandla bredbandskommunikation och underhållningsbranschen genom att påskynda leveransen av övertygande nya upplevelser för konsumenterna, nya intäktsmöjligheter för tjänsteleverantörer, och nya sätt att samarbeta på arbetsplatsen.

Med detta sagt, inte Ciscos CRS-3 representerar en produkt som är grunden för nästa generation av internet? Det lite överdrift verkar bara delvis försvarbar. Internet är mycket mer än bara routing även om Ciscos krav på stor skala, att intelligensen accelerera molnbaserade tjänster och nätverksvirtualiseringsfunktioner för att bättre rutt olika typer av innehåll är sanna. Även andra leverantörer av routrar, såsom Juniper, kommer att få säga sitt och,. Internet har utvecklats bortom vara servrar anslutna till ett stort nätverk av nätverk. Det är nu grunden för många olika typer av samtal, ett magasin av data, ett sätt för människor att kommunicera nästan var som helst att bara om någon annanstans och grunden för produkter och tjänster vi har bara börjat skapa. Jag tror inte att Cisco kan göra anspråk på att vara grunden för alla dessa saker även om CRS-3 kan vara till stor hjälp.

Cisco CRS-3 tredubblar kapaciteten hos sin föregångare, Cisco CRS-1 Carrier Routing System, med upp till 322 terabit per sekund, vilket gör det möjligt för hela tryckta samlingen av Library of Congress laddas ned drygt en sekund, varje man, kvinna och barn i Kina för att ringa ett videosamtal, samtidigt, och varje spelfilm någonsin skapats för att strömmas i mindre än fyra minuter,. Den Cisco CRS-3 möjliggör enhetlig leverans av Internet och molntjänster tjänst med service intelligens spänner tjänst leverantör Internet Protocol nästa generations nät (IP NGN) och datacenter. Cisco CRS-3 ger också lösa besparingar med investeringsskydd för nästan 5000 Cisco CRS-1 utplacerade runt om i världen. Ciscos sammanlagda investeringar i Cisco CRS familj var $ 1,6 miljarder ytterligare understryker företagets engagemang,. AT & T, en av världens största telekomföretag, som nyligen testade Cisco CRS-3 i ett framgångsrikt slutförande av världens första fältförsök av 100 Gigabit stamnät teknik, som ägde rum i AT & T: s levande nätverk mellan New Orleans och Miami. Rättegången avancerar AT & T: s utveckling av nästa generation av stamnät teknik som kommer att stödja nätverkskrav för det ökande antalet avancerade tjänster som erbjuds av AT & T till konsument- och företagskunder, både fast och mobil,. Den Cisco CRS-3 är närvarande i fält prövningar och dess prissättning startar på $ 90,000 US

Det är lite som en leverantör av en transmission, en bättre transmission än de som erbjuds i det förflutna, påstår sig ha skapat en bättre bil. Medan Cisco vissa har en plats i den ständigt föränderliga Internet, kan vad andra gör anses lika eller kanske ännu viktigare övergripande.

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september