Cortado Thinprint skrivare Dashboard: uppdatering

Cortado har nu ökas dess Thinprint skrivare instrumentpanelen till version 2.0 (Silverlight app 2.0.840.1, webbapp 2.0.83.1) som tar upp kritik i vår tidigare granskning. Det finns också en ny version av medlet programvara.

För användare i Storbritannien, ett klick på den högra förbrukningsvaror ikoner länkar nu amazon.co.uk snarare än till amazon.com, men Amazon är fortfarande det enda valet av förbrukningsvaror leverantör för den här funktionen.

Du kan nu välja från ett brett spektrum av valutor på konfigurationssidan

Valet av valutor frågan på sidan kostnader har behandlats genom att tillsätta en valutor urval alternativ från över 140 valutor, på konfigurationssidan. Men eftersom detta skulle fördärva redovisningen av eventuella tidigare transaktioner (som kan exempelvis har utförts i euro), detta fungerar inte retroaktivt. En ny post i listan Förbrukningsmaterial och kostnader måste göras för att ändra valuta registreras för ett visst utskriftskostnadspost.

Rörlighet, Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republic Wireless: En bättre Wi-Fi-samtal erfarenhet, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer, rörlighet, Hands-on med Plantronics Backbeat GO 3 och Voyager 5200 headset: perfekt för den nya Apple iPhone

Först vi upplevt ytterligare problem i att logga in den nya versionen och var tvungen att tillgripa begära ett nytt lösenord, som vår tidigare lösenord avslogs.

Terry Relph-Knight

Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republic Wireless: En bättre Wi-Fi-samtal erfarenhet

Microsoft pigg, först ta: Skapa engagerande innehåll på din smartphone

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

Hands-on med Plantronics Backbeat GO 3 och Voyager 5200 headset: Perfekt för den nya Apple iPhone