dataskydd och molnet

mul-ti-plexer-er. substantiv. En anordning, i elektronik, syntetiserar att olika datasignaler till en enda, enhetlig utgång. webbplatsen Multiplexer går samman olika perspektiv, medietyper, och datakällor och syntetiserar dem i ett tydligt budskap, via en sponsrad blogg.

webbplatsen Multiplexer tillåter marknadsförare att ansluta direkt med webbplatsen samhället genom att ge dem möjlighet att blogga på hemsidan publiceringsplattform. Innehållet på webbplatsen Multiplexerkontrollsystem bloggar produceras i samarbete med sponsorn och är inte en del av webbplatsens redaktionella innehållet.

Ditt företags mest kritiska tillgång är information från kontrakt, kunder, anställda, lokaler och hårdvara till mjukvara och konton. Därför skyddar det genom att utöka den är odiskutabelt. Processen kan vara dyrt och tidskrävande om du gör allt själv, och många företag fortsätter att förlita sig på lokala, bandbaserad backup.

Inte bara startar denna att äta i din fysiska lagringsutrymme och kräver regelbunden maskinvaruuppgraderingar som de datavolymer ökar, måste det också mänsklig inblandning. Någon måste komma ihåg att byta band, som vanligtvis är det sista. Återställa en fil från band är en långsam process, och ännu värre, försämrar tejp så att du inte kan lita på det som ett arkiv.

IT prioriteringar, som företag splittras, så gör enterprise architecture (men på ett bra sätt), IT-prioriteringar, hur Salesforce håller dess release mojo genom att göra alla produktdesigner, Robotics, Senaste IT-personal: Program robotar för datainmatning och process uppgifter; reimagining Enterprise, Förtroendet för molnsäkerhet

Moln backup-tjänster erbjuder en rad fördelar, och i backup vi inkluderar återställning, vilket vanligtvis sker i form av replikering eller spegling. En viktig egenskap hos moln backup är att det tar data utanför fasta affärslokaler, som möjliggör återhämtning efter en katastrof. I händelse av en brand eller översvämning, till exempel, kommer data att överleva – och så kommer din verksamhet.

Lika viktigt, garanterar molnbaserat dataskydd som du kan säkerhetskopiera data från vilken plats som helst, som blir allt viktigare eftersom de anställda blir mer mobila, tillgång och användning av data på flera platser. Eftersom de skapar och manipulera företagets data, måste den skyddas.

Moln tjänsterna är för mer tillförlitliga. Med rätt backup tjänsten kan du vara mer säker på att dina data är skyddad än om det lagras på band i backoffice.

Naturligtvis finns det utmaningar. Det viktigaste är att se till att era lokaler har en snabb nätverksanslutning till backup leverantörens datacenter. I dagens värld, med höghastighetståg blir billigare, bör detta inte ses som ett oöverstigligt hinder.

Som sagt, det är en god vana att hålla de senaste kopior av dina data lokalt, för att möjliggöra snabb återställning av en kritisk datamängd. Du kan använda allt från “reservserver interna enheter, USB-enheter eller en dedikerad dator till en deduplicering apparat, beroende på moln backup leverantör, mängden data och önskade lokala backup krav på datalagring.”

Som företag splittras, så gör enterprise architecture (men på ett bra sätt)

Hur Salesforce behåller sin frigivning mojo genom att göra alla produktdesigner

Senaste IT-personal: Program robotar för datainmatning och processuppgifter

Förtroendet för molnsäkerhet