Färgskrivare innefattar bakdörren för Secret Service

Bekymrad över att färglaserskrivare kan användas för att producera falska valuta, Secret Service arbetade i hemlighet med skrivartillverkarna finnas en kod som identifierar datum och tid för varje utskrift, samt skrivarens serienummer, Electronic Frontier Foundation rapporter.

arbetade EFF med utskrifter från Xerox DocuColor skrivare för att upptäcka innebörden av ett mönster av svåra att se gula prickar som produceras av printes. “Vi har upptäckt att prickarna från åtminstone en rad av skrivare koda datum och tid dokumentet trycktes, liksom serienummer skrivaren”, säger EFF Staff Technologist Seth David Schoen. EFF ger information och ett program för avkodning egna utskrifter

Du kan se prickarna på färgutskrifter från maskiner som tillverkats av Xerox, Canon, och andra tillverkare (för en lista över de skrivare vi undersökt hittills, se: http://www.eff.org/Privacy/printers/list.php ). Prickarna är gula, mindre än en millimeter i diameter, och är vanligtvis upprepas över varje sida i ett dokument. För att se mönstret, behöver du ett blått ljus, ett förstoringsglas eller mikroskop (för instruktioner om hur man ser prickar, se: http://www.eff.org/Privacy/printers/docucolor/).

Secret Service förnekade myndigheten är intresserad av att spåra användare, enligt SF Chronicle. “Det är absolut en motåtgärd för att förhindra olaglig verksamhet som är specifik för förfalskning”, säger byrå talesman Eric Zahren. “Det är för att skydda vår valuta och för att skydda människors surt förvärvade pengar.

Skrivare, Ricoh ökar investeringar i Brasilien, hårdvara, HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter, 3D Printing, Bioprinting ben och muskler:? De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer, hårdvara, Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX

Ricoh ökar investeringarna i Brasilien

HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter

Bioprinting ben och muskler: De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer

? Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX