Gmail uppdatering 4.2 lägger auto-fit, zoom och svep till Android-enheter

Min T-Mobile SIM har inte lämnat min, Samsung Galaxy Note II, eftersom jag köpte den och Note II är min, favorit smartphone 2012. Idag not II blev ännu mer fantastisk med lanseringen av Gmail version 4.2 (Play Butik länk). Jag läste min Twitter foder och såg folk på TmoNews lägga om frisläppandet, kollade min Play Store för uppdateringar och uppdateras klienten på min Not II.

Enligt versionsinformationen, här är vad du hittar i den senaste versionen om du har en Android 4.0 eller senare enhet

Du måste gå in i inställningarna för Gmail för att aktivera / anpassa de två första nya funktioner som listas här, men jag vet auto-fit en är otroligt bra för mig och var en fråga som hade mig dra mitt hår ut när du använder Gmail på min Android enheter.

Om du har en Android 2.2 och upp enheten som du kommer också att se ett par fördelar med att uppdatera

Jag läste att vissa människor köper Nexus 4 med Android 4.2 lastas på den för att få den senaste versionen av Gmail, men är mycket glad över att se Google släpper det för alla oss som är nöjda med vårt nuvarande Ice Cream Sandwich och Jelly Bean-enheter .

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Auto-fit meddelanden till skärmen och meddelande zoomning, Svep meddelanden arkivera eller radera, fast foton och videoklipp inifrån Gmail, Större fotoförhandsvisningar och galleri för fotobilagor, Felkorrigeringar och prestandaförbättringar

Nya etiketter API för 3: e parts app utvecklare; Prestandaförbättringar

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet