Google Voice: Den ultimata handledningen

Välkommen till 2014 års upplaga av den ultimata Google Voice Handledning, framlagt av webbplatsens DIY-IT blogg.

I den här artikeln, och tretton som följer, får du lära dig nästan allt du behöver veta för att få ut mesta möjliga av tjänsten Google Voice. Denna guide innehåller en komplett end-to-end uppdatering av vår 2011 Google Voice guide, chock full av nya idéer, helt nya artiklar och fantastiska tips.

Du får lära dig att portera ditt fasta till Google Voice, hur man ställer upp telefoner, hur man kan integrera Google Voice i din iPhone och Android erfarenhet, hur man ställer in en multi-line kontor, hur man får ut det mesta av att använda Google Voice och SMS, och även hur man använder Google Voice effektivt och säkert i bilen, och mycket mer.

Så brygga upp en kopp kaffe eller din favorit te, ta ett par mellanmål, och förbereda sig för att ta reda på hur vanligt “ol telefonsamtal är på väg att omvandlas till något praktiskt taget omöjlig att skilja från magi.

Låt oss komma igång med en snabb överblick över själva tjänsten. Google Voice tillhandahåller ett antal unika funktioner som kommer att förändra hur du tar emot och ringa samtal och textmeddelanden.

För mig är den enskilt mest värdefulla inslag i Google Voice dess förmåga att skilja ditt telefonnummer från din telefon. Detta är ett stort steg bortom nummerportabilitet, och här är varför.

Med Google Voice kan du välja din egen, unika Google Voice telefonnummer som är kopplat till ditt Google-konto. Samtal som kommer in i det numret kan dirigeras till valfritt antal telefoner, oberoende av deras tjänsteleverantörer.

När ett samtal kommer in i ditt Google Voice-nummer, kan det kopplas till din mobiltelefon, kontorstelefonen, kanske ditt Skype telefonnummer och mer. Om du bor på en väns hus för ett tag, kan du dirigera Google Voice-nummer till din väns hem linje. Om det är dags för dig att uppgradera din mobiltelefon och du får ett nytt nummer, du kan sedan dirigera Google Voice-numret till det nya numret.

Oavsett var du fysiskt få dina samtal, du behöver bara ge ut att ett Google Voice-nummer. I framtida artiklar kommer jag att förklara varför det var så viktigt för mig.

Förresten, Google Voice-nummer gäller SMS-meddelanden också. Bara ge ut ett antal och era texter kommer att hitta dig på destinationer som du anger till Google Voice instrumentpanelen. Väldigt söt.

Google Voice kan du filtrera inkommande samtal, ungefär som du hade satt upp regler och filter i din e-post.

Får du regelbundet värvning samtal från bedragare och spammare? Bara blockera deras antal. Får du samtal från den gamla pojkvän eller flickvän du inte vill prata med igen? Bara skicka sina samtal till röstbrevlådan. Vill du att din nuvarande kärlek intresse att få en mycket speciell röstmeddelande när han eller hon ringer? Spela in och tilldela ett meddelande till en specifik siffra.

Filtreringen i Google Voice har avsevärt minskat antalet skräp samtal vi får här på Camp David, och har gjort det möjligt att hantera det inkommande samtalet flyta mycket bättre än vi någonsin kunnat göra tidigare.

Google Voice har även samtal screening, där en uppringare måste presentera sig själv innan samtalet fram till dig. På så sätt har man ett ännu bättre sätt att veta vem du kommer att prata med innan du plocka upp telefonen.

Som jag nämnde tidigare, erbjuder Google Voice möjlighet att spela in enskilda röstmeddelanden och filter samtal till röstbrevlådan. Du kan ställa in Google Voice för att skicka meddelanden till ditt e-postkonto också.

Ladda ner denna ebook

Google Voice: The Ultimate handledningen, Google Voice: Bara för att du kan port ditt nummer, bör du; Google Voice: En steg-för-steg primer på dikning din fasta telefon samtidigt som ditt nummer, Google Voice: Den ultimata iPhone how-to, Google Voice: den ultimata Android how-to, Google Voice SMS guide, Google Voice i bilen, Google Voice: Beyond Gmail. Få röstbrevlåda och texter med valfri e-postklient du vill, Google Voice: Vad händer om Google avbryter Google Voice?

? Artificiell intelligens, Googles DeepMind hävdar viktig milstolpe i tillverkningsmaskiner tala som människor, utvecklare, Google köper Apigee för $ 625.000.000, Cloud, Box integreras med Google Docs, Spring, Mobility, Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre

Google Voice kommer också transkribera dina röstmeddelanden och skicka den transkriberade meddelande till ditt e-postkonto. Det finns en sak som du behöver veta om Google Voice transkription: det är inte så bra. Som ett resultat, medan du i allmänhet få en uppfattning om vad samtalet handlar om, ibland transkriptioner lägga i en nivå av munterhet inte tänkt av den som ringer.

När det kommer till Google Voice gör alla din bas tillhörde oss.

Google Voice har en udda liten funktion som låter dig spela in samtal. Ursprungligen var detta inte frivilligt och alla som ringer skulle ibland höra “Call Recording On”.

Jag gör en hel del regeringsarbetet, och det finns inget mer förvirrande än att höra “Call Recording On” och sedan försöka förklara för partiet i den andra änden som det är bara Google lyssnar, inte NSA.

Vad är Google Voice?

Google Voice-nummer

Även om det kan vara en användbar egenskap, det är inte den mest tillförlitliga. Lyckligtvis kan du stänga av den.

För några år sedan, var detta den stora dragningen av Google Voice, åtminstone i USA med Google Voice kan du ringa och skicka sms till telefonnummer som använder Google Voice nätverket och inte behöva betala några avgifter.

Tillbaka när röstsamtal och sms-tjänster var uppmätta, var det en stor sak. Nu när de flesta av oss har allt-du-kan-äta ringa och skicka sms planer, är det inte alls lika viktig funktion som det var förr i tiden.

Mastering Google Voice

Att få ett Google Voice-konto är mycket enkelt. Först behöver du ett Google-konto. Detta kan vara din befintliga Gmail-konto, men jag rekommenderar faktiskt att du skapar en helt separat konto för Google Voice-aktivitet. Jag ska berätta mer om varför i senare artiklar.

När du har ditt Google-konto, gå till Google.com/voice och du kommer att ges möjlighet att välja Google Voice-numret och binda den till din smartphone. Jag tänker inte gå in på detaljer om att inrätta en ny Google Voice-nummer, eftersom det är väl dokumenterat på Googles webbplats. Istället kommer de artiklar i denna serie hjälpa dig att maximera din användning av Google Voice.

I själva verket, de närmaste två artiklar i vår serie diskutera hur man port ditt befintliga telefonnummer till Google Voice – och om det är en bra idé att göra det.

Alla dessa frågor och fler kommer att diskuteras ingående i de andra artiklar i serien. Var noga med att besöka varje artikel. Du kommer att bli förvånad över vad du kan göra med denna kraftfulla tjänst.

Nästa i vår serie: Google Voice: Bara för att du kan port ditt nummer, bör du?

Jag gör fler uppdateringar på Twitter och Facebook än någonsin tidigare. Var noga med att följa mig på Twitter på @DavidGewirtz anGoogle Röst: Bara för att du kan port ditt nummer, bör du d på Facebook på Facebook.com/DavidGewirtz?.

? Googles DeepMind hävdar viktig milstolpe i tillverkningsmaskiner tala som människor

Google köper Apigee för $ 625.000.000

Box integreras med Google Dokument, Spring

Filtrering och screening av inkommande samtal

? Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre

Voicemail, transkription, och e-post

samtal inspelning

Gratis samtal och sms

Så får du Google Voice

Vår uppdaterade 2014 Google Voice guide