I företaget, Windows 8 tabletter kan Zoom Tidigare datorer

mul-ti-plexer-er. substantiv. En anordning, i elektronik, syntetiserar att olika datasignaler till en enda, enhetlig utgång. webbplatsen Multiplexer går samman olika perspektiv, medietyper, och datakällor och syntetiserar dem i ett tydligt budskap, via en sponsrad blogg.

webbplatsen Multiplexer tillåter marknadsförare att ansluta direkt med webbplatsen samhället genom att ge dem möjlighet att blogga på hemsidan publiceringsplattform. Innehållet på webbplatsen Multiplexerkontrollsystem bloggar produceras i samarbete med sponsorn och är inte en del av webbplatsens redaktionella innehållet.

Med Windows 8 i företag, är det allt ser ut som en berättelse om två versioner.

Trots att en befäst användarbas av hundratals miljoner potentiellt uppgraderingsbara datorer, CIO och andra IT-ledare visar mer intresse för Windows 8 på surfplattor och konvertibla enheter som vissa är nicknaming “tabtops” eller “laptablets” (se mitt galleri av; sjutton av de hetaste Windows 8 tabletter

Visst, har Windows 8 Enterprise laddats ner 500.000 gånger under de tio veckor sedan det gjordes tillgängliga den 16 augusti och fullfjädrade Windows 8 bärbara datorer börjar för så lite som $ 279.

Ändå 90% av de tillfrågade av Gartner IT-ledare sade att de inte kommer att distribuera Windows 8 i någon större igenom 2014, eller två år efter lanseringen.

“Vi tror verkligen inte Windows 8 kommer att få betydande dragkraft som en PC OS i en företagsmiljö,” Gartners analytiker Steve Kleynhans berättade Redmond Magazine.

Bortsett från några få undantag, är de flesta företag är alltför upptagen med att uppgradera sina datorer från Windows XP till Windows 7 att tänka på Windows 8.

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Ta Interstate batterier. Företaget är mitt uppe i att uppgradera sina 750 Windows-hjälp anställda till Windows 7.

Merv Tarde, CIO på Interstate batterier, säger att han har gett Windows 8 liten tanke.

“Just nu, skulle svaret vara” nej “till en utrullning av Windows 8”, sade han CITEworld.

Microsofts hälla energi och dollar i Windows 8 på surfplattor som dessa.

Naturligtvis har stora företag alltid släpade fötterna på Windows OS uppgraderingar, se till att de alltid kan komma ikapp med en annan version senare. Men CIO avvaktar ännu mer än normalt, som jag kan bara skylla effekterna av Post-PC-eran.

En Forrester Research undersökning av nordamerikanska och europeiska IT-ledare visade att endast 4% hade planer på att distribuera Windows 8 under de närmaste 12 månaderna, med ytterligare 5% planerar att distribuera den, men inte före slutet av Q3 2013. 47 procent hade inte tittat på Windows 8 ännu.

“Det finns ungefär hälften av intresse på denna punkt i början av cykeln av Windows 8 än det fanns för Windows 7 bland IT beslutsfattare,” Forrester analytiker David Johnson berättade IT World Kanada på Windows 8 lanseringen i New York förra veckan.

Brian Greenberg, vice ordförande i teknologiverksamheten för Total Advokatbyrå berättade CITEworld att “chock och bävan av en vacker GUI” är inte tillräckligt för att tvinga honom att uppgradera molnet ansökan säljarens datorer till Windows 8.

Jag bryr mig om hur det fungerar och om det gör det möjligt för människor som arbetar här för att bli effektivare och bättre på sina jobb “, sade han.” Jag ser inga tecken på det och jag har inte läst några bevis om det, men jag erkänna att jag har inte undersökt det som tungt ännu.

Hoppa över Windows 8 inte nödvändigtvis betyda många CIO: er är redo idag att helt hoppa av Windows tåget för iPads och, Google Chromebook.

Å ena sidan hjälper Microsoft oss att bli mer produktiva, men å andra sidan vi slags inlåst,, Michael Harte, CIO på Commonwealth Bank of Australia, berättade webbplats. “Tills vi har en trovärdig konkurrent i lik av Google Enterprise eller någon annan, är det svårt att tänka sig en värld där vi inte är avsett att hålla uppgradering som Microsoft uppgraderar oss.

Vyn är annorlunda bland småföretag. Medan de har mindre tekniska resurser än företag, små företag är också mer flexibelt. Uppgradering till Windows 8 kan vara så enkelt och stressfritt som att köpa ett gäng nya anställda bärbara datorer på Newegg.

Som ett resultat, är 33% av småföretag att tänka på att uppgradera till Windows 8 för sina datorer, enligt en ny undersökning som sponsras av teknisk support leverantören iYogi Insights.

På tabletter, är 38% av iPad-hjälp organisationer överväger att migrera till Windows 8 tabletter, medan 45% av Android-tablet användande organisationer överväger att migrera till Windows 8.

Windows 8 på surfplattor

Du har hört det gammalt kinesiskt ordspråk som varje kris är en möjlighet i förklädnad? Det är vad tabletter är för Redmond idag.

Medan Microsoft släpar Apple i dag, betyder det också att varje Windows 8 användare man vinner, särskilt i företag utgör lukrativa ytterligare inkomster för Redmond.

Och Microsoft, med sina partners, förväntas ta en rejäl tugga av Apples ledning. IDC, till exempel, räknar nästan 30 miljoner Windows 8 och RT tabletter som ska säljas under 2016, vilket motsvarar 11% av marknaden. Det är samma marknadsandel iPad kommer att hålla då, förutspår IDC, som räknar med Android tabletter för att zooma förbi iOS och ta andel 31%.

SAP CIO Oliver Bussmann anser att Windows tabletter har kommit en lång väg sedan deras första vågen ett årtionde sedan. Medan han säger att han blir “dubbla budskap” om hur redo Windows 8 tabletter är att ersätta iOS och Android i dag, planerar han att stödja och distribuera Windows 8 tabletter snart.

Företag som redan har börjat distribuera Windows 8 – mestadels med hjälp av Microsoft – är ännu mer enthusastic.

“Jag hör mycket mindre kamp med att hantera Windows 8 enheter än jag har om iPads,” Brian Ranger, chef för system och teknik på PCL Construction, sa Wall Street Journal. PCL, den 6: e största byggföretag i USA, har gett ut 125 Windows 8 tabletter till företagets arbetsledare och planerar att skicka tusentals andra.

BT, aka British Telecom, förskjuts från robust Windows 7 bärbara datorer och handdatorer för sina 4000-starka fältingenjörer, beväpna dem i stället med Windows 8 konvertibla knä-tabletter som har både pekskärmar och tangentbord.

Överklagandet för mig tar den gamla världen och föra den till den nya, “Peter Scott, chef för slutanvändaren computing på BT, berättade webbplats.

Windows 8 säkerhet var den citerade av Twentieth Century Fox att bygga sin tablett marknadsföring app på plattformen anledning.

“Det var lätt att koppla in våra befintliga säkerhetslösningar, som omfattar vattenstämplar och DRM.” Tanya Tallino, vice ordförande för företag informationsteknik i studion, berättade Informationweek.

Baksidorna av Windows 8, enligt early adopters? Fox Tallino citerade bristen på kompatibilitet med vissa befintliga applikationer. Och utbildning för Windows 8, även på enheter med pekskärm, är ingen enkel match, säger Stephen Landry, CIO på Seton Hall University.

“Faculty kämpade. Var är startmenyn?” Landry berättade webbplatsen.

Seton Hall är ett av de sällsynta organisationerna, som standardisera på Windows 8 för både tabletter samt PC. Medan Landry håller med om att Seton Hall enda plattform strategi kommer att vara alltför begränsande för de flesta företag, säger han att det ger universitetet mest nytta för pengarna.

“Fram till tekniken utvecklas som gör det möjligt för oss att ge samma nivå av stöd i en skiftande miljö, eller vårt samhälle är villig att acceptera ett större ansvar för sin egen teknisk support, är vårt mål att erbjuda den bästa tekniken paketet för det pris vi är kunna betala, “Landry skrev i ett brev till den här bloggen.

********

På tal om det, min SAP kollega Alison Welch George har en Halloween-tema infographic som visar spookiest saker för CIO hantera flera enhetsplattformar. Högerklicka för att ladda ner enorma infographic nedan eller få Forrester Research papper den är baserad på här.

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september