Indiska spelare lanserar global SIM-kort

Kommunikationstjänsteleverantören Jaxtr, har lanserat ett förbetalt SIM-kort som ger röst, text, och tillgång till data för internationella resenärer så att de inte längre behöver jämföra befintliga roaming planer.

Internationella resor för både affärs- och nöjes ökar i Indien, men resenärerna inför utmaningar och svårigheter att kommunicera på ett kostnadseffektivt sätt på resande fot. Jaxtr är ute efter att ta itu med detta behov. Med Jaxtr SIM-kortet, som fungerar i över 200 länder, säger säljaren användare kan minska höga internationella roaming räkningar när de reser som den strävar efter att erbjuda de bästa lokala och internationella samtalspriser i USA, Europa och Latinamerika och göra internationella resor problemfri.

Med Jaxtr SIM, kan resenärer till USA, Storbritannien, Kanada, Mexiko eller någonstans i Europa eller Asien göra lokala och internationella samtal och SMS med hjälp av sina mobiltelefoner. Resenärer kan börja använda tjänsten så snart de byter SIM i sina mobiltelefoner. En enda SIM kan användas för tal, text och data, och användning kan spåras och övervakas Jaxtr webbplats. Kortet kan användas i flera länder och flera lokala nummer reserverats automatiskt för varje land stöds. SIM-kort finns tillgängliga från resebyråer och på flygplatser, och kan också beställas på nätet.

Jaxtr är dock inte den enda indiska aktören på denna marknad, som Matrix Cellular är i själva verket den ledande telekom lösningar för indiska resenärer. De senare riktar sig till både affärsresenärer och turister, förutom studenter som studerar utomlands, och ger också både data och SIM-tjänster.

Tiderna har förändringar som reser indianer en hel del och är på jakt efter kostnadseffektiva kommunikationsmedel. Knacka detta behov, kommer leverantörer som Jaxtr dra nytta av priskänsliga indiska resenärer samt företag som vill kontrollera sina resor kommunikationskostnader. Dessutom finns det andra företags fördelar, inklusive en konsoliderad faktura för hela företaget för alla SIM-kort som används av företag, detaljerade rapporter användnings och kostnadsläge fördelade på de enskilda och avdelning användning och arkiv textmeddelanden.

Som sagt, traditionella metoder för kommunikation med mobiltelefoner förändras också, särskilt med införandet av mobila applikationer såsom WhatsApp, och integreringen av, Skype och Facebook. Som konsumenter blir mer medvetna om de andra alternativen som kan rädda dem ännu mer pengar, är det svårt att bedöma vid denna tidpunkt hur framgångsrika globala SIM-kort från antingen Matrix eller Jaxtr kommer att bli.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga, NBN, NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow