Microsoft Bing användare: Inga fler skumma annonser från tredje part för teknisk support, återställning av lösenord

Bing säger nej till tredje part teknisk support och lösenordsåterställning annonser, eftersom de är oftast bedrägerier.

Microsoft och Bing

Windows 10 inbyggda Ökningen stöder nu Bing och Microsoft Edge uteslutande, Bing för iPad bilder, nyheter, videor och trender på nätet, Microsofts Bing sökning verksamhet slutligen är lönsamt, Microsoft för att utvecklare att integrera Bing sökdata direkt i sina program

Microsoft har uppdaterat sin Bing Ads globala annonspolicy att förbjuda alla sökannonser för tredje part på nätet tekniska supporttjänster, eftersom så många av dem är bluffar.

Den nya politiken bör bidra till Microsofts sökmotor avstängd en väg för bedragare att nå potentiella offer.

Federal Trade Commission har slagit ned på telemarketing-baserad teknisk support bedrägerier under de senaste åren och Microsoft har även stämt amerikanska företag som använder sitt namn för att sälja falska säkerhetstjänster till äldre.

Men som Search Engine Land noterades i 2014, verkade Bing att vara mer släpphänt än Google om annonser det får visas när Bing användare sökt efter teknisk support.

Söktermer som “Googles support”, “Apple-support”, “Microsoft Outlook inloggning stöd”, och “Facebook-lösenord återhämta sig” tillbaka Bing annonser för flera tredjeparts teknisk support.

Policyn uppdatering från Bing Ads bör sätta stopp för denna situation genom att förhindra alla företag från reklam en teknisk support för produkter det inte äger.

“Bing Ads förbjuder främjande av tredjepartsonlinetjänsterna teknisk support till konsumenter på grund av allvarliga kvalitetsproblem som kan påverka slutanvändarsäkerhet,” Bing Ads efterfrågan kvalitet projektledare Liz Walsh skrev.

“Denna policy förändring speglar Microsofts arbete med att leda branschen för att ge en säkrare upplevelse för alla våra slutanvändare, inklusive populationer är mest utsatta för onlinebedrägerier och andra aktiviteter bedrägerier”, tillade hon.

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

Bing vilseledande innehållspolicy sidan understryker att de två teknisk support annonser som nu otillåtna är tredje part allmän teknisk support och återställning av lösenord stöd, som inte kan tillhandahållas av någon annan än produktägaren.

“Annonsörer får inte främja teknisk support online till konsumenter för produkter eller tjänster som annonsörerna inte direkt äger” de politiska stater, med hjälp av en tredje part Skype kundtjänst annons som en godkänd exempel.

“Annonsörer får inte göra anspråk på att tillhandahålla en tjänst som endast kan tillhandahållas av den faktiska ägaren av produkter eller tjänster marknadsförs,” de policy.

Google är också städa upp sina AdWords politik för att ta itu med avlöningsdag lån bedragare. Det har meddelat att från och med 13 juli 2016, kommer det att förbjuda annonser för avlöningsdag lån och några relaterade erbjudanden för att skydda konsumenterna från vilseledande eller skadliga finansiella produkter.

Specifikt kommer det förbjuda annonser för lån med 60 dagars tidsfrist återbetalning. I USA kommer det också att förbjuda annonser för lån med en årlig procentsats på 36 procent eller högre.

“När du granskar vår politik, forskning har visat att dessa lån kan leda till dyr betalning och höga fallissemang för användarna så vi kommer att uppdatera vår politik globalt för att återspegla detta”, skrev David Graff, Googles direktör eller global produktpolitik.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer