Microsoft drar igång Office Mix kund förhandsvisning

Microsoft har öppnat testdammluckorna för sin nyaste Office app, known as; Office Mix.

Office Mix är en förlängning av PowerPoint som riktar sig till utbildningsmarknaden, men inte uteslutande så.

Jag ansökte om en förhandsvisning kod för ett par veckor sedan när information om, Office Mix (tidigare kodnamnet “Remix”) först dök.

Byrån Mix webbplatsen förklarar appen på detta sätt

“Förvandla din PowerPoint-presentation till en interaktiv online-lektion. Vi kallar detta en mix. Allt du behöver för att skapa och dela din mix ingår. Lägg till ljud och video från din presentation, skriva på objektglas som du pratar med dem, sätter frågesporter , övningar, och mer -.. allt inifrån PowerPoint det är som en screencast, men bättre allt du behöver är Office 2013 och den fria Office Mix-tillägg “.

“Det är som en screencast, men bättre” testwebbplatsen Mix tillägger.

Efter nedladdning en PowerPoint add-in, kan blanda användare spela in ljud eller video av sig själva ger en föreläsning, skriva och rita direkt i PowerPoint som om det vore en whiteboard, och få statistik på vem har sett en viss blandning och hur de har interagerat med det (via frågesporter, inlärningsövningar, etc.).

Om du vill använda Mix, användare måste ha PowerPoint 2013 eller Office 365. (testare som inte har någon kan få en gratis 180-dagars PowerPoint 2013 prov så att de kan testa appen.)

Med Office Mix, kan användare titta mixar på stationära och bärbara datorer och surfplattor som kör IE, Chrome, Firefox och Safari. Interaktiva lektioner arbetar på Windows tabletter, Safari på iPad och Chrome på Android tabletter. Lektioner kan ses som videoklipp (men inte används interaktivt) på Windows Phone, iPhone och Android-telefoner, enligt Mix platsen.

Microsoft Research har bidragit till Office Mix. “Project Athena”, en Microsoft Research ansträngning, verkar vara en ryggrad av den kommande produkten.

O ffice Mix supportwebbplats ger mer information om appen.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Pentagon kritiserats för cyber nödsituationer av regeringen vakthund

Brasilianska Paralympians dra nytta av teknisk innovation

Brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze