Om du är dålig på försäljningen uppföljning, kan detta småföretag CRM appen hjälpa

Om du är nöjd med din befintliga kontakt ledningssystem men behöver lite hjälp att hålla på toppen av utsikterna och försäljning uppföljning, bör du ta en titt på en ny molnbaserad CRM-program som kallas OnePage.

Ansökan, drömde upp av den irländska entreprenören Michael Fitzgerald, builts på “Getting Things Done” organisationsmetod förespråkades av time management konsult David Allen. Om spänningar hjälper småföretag definiera försäljnings attack plan för specifika konton och sedan uppmanas du och ditt team med uppföljningsåtgärder genom att skicka uppdateringar och påminnelser som kan skickas till ditt befintliga e-postkonto. (Bilden nedan ger dig en uppfattning om hur det fungerar.)

Du kan se det som en serie av “micronudges”, säger Fitzgerald.

Ansökan är faktiskt en utmanare i CRM Idol 2012 tävling, en årlig tävling som hjälper väcka uppmärksamhet på små företag med fokus på CRM-applikationer och tjänster.

OnePage integreras med Gmail, så att den kan arbeta med Google kontaktlistor, och det fungerar även med MailChimp och Zapier. Freshbooks och Google kalender tie-ins planeras, och Evernote integration är på ritbordet på begäran av många OnePage användare, sade Fitzgerald.

En stor fördel med OnePage är det enkelhet, säger Paul Killoran, grundare av en annan irländska teknik start, Exordo, vilket ger ett program för hantering innehåll inlagor i samband med konferenser. Många andra små affärsapplikationer försöka återskapa kontakthantering, medan det många företagare verkligen behöver är ett program som kan ta över platsen för en riktigt bra personlig assistent som påminner dig om försäljningen uppföljning och åtgärdspunkter.

En annan tillämpning som jag har följt, Stride, också har fokuserat på tona ner kontakthanteringsfunktioner.

Exordo valde OnePage för att skift leads och “få ett försprång i förhållande”, som hjälper fler affärer, säger Killoran. Den Exordo laget har använt programmet eftersom det framkom en bästa testet i september 2011.

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela

OnePage är prissatt börjar på $ 15 per månad för solo företagare eller $ 30 per månad för upp till tre användare. Volymrabatter är tillgängliga för företag som väljer att köpa förskott på en kvartalsvis eller årsvis, sade Fitzgerald.

 berättelser

Stride förenklar CRM för småföretag

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela