Starbucks tillägger digital deponering, skaka att betala till iPhone mobil betalning app

Starbucks sade på onsdagen att det kommer att förnya sin mobil betalning app på iPhone för att lägga till digitala deponering, ett nytt gränssnitt och en shake-to-pay-funktionen.

Funktionerna startar 19 mars.

Med 11 procent av transaktioner som sker via sin mobil app, har Starbucks använt sina mobila betalningsverktyg som ett sätt att bättre engagera kunden. Starbucks var också bland de första företagen att lägga till en chef digital officer och dela rollen från Chief Information Officer.

Adam Brotman, chef digitala officer på Starbucks som rapporterar direkt till VD Howard Schultz, sade företaget planerar att “utveckla och förbättra vår digital upplevelse i de kommande månaderna.”

10 kreativa sätt företag använder tabletter

Starbucks fixar iOS-appar buggar

Starbucks: Hur social, mobil leverera avkastning på investeringen

Starbucks, är mobil betalning spelet enkelt. Påskynda transaktioner, göra mer volym och locka fler kunder att vara i sitt lojalitetsbelöningsprogram. Appen är engagemang 101. Samtidigt har Starbucks nya funktioner till appen utifrån kundens idéer.

När det gäller digital deponering, vilket var en begäran kund kommer Starbucks kunder att kunna tippa i 50 cent, $ 1 och $ 2 steg.

Starbucks är också tillsätta skaka till betalning, en funktion som ger streckkoden på en kunder Starbucks kort front och centrum för en telefon med en shake.

Andra funktioner inkluderar nya gränssnitt, en omdesignad belöningar statusskärm, förmågan att ladda kort saldon och skräddarsydda eGift alternativ.

Starbucks sade den senaste app funktioner kommer att finnas tillgängliga på Android senare i år.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, samarbete, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck