Tillmötesgående personliga enheter i arbetet och andra IT “myter”

Trots att flera rapporter under de senaste månaderna har posited att tillåter anställda att använda personliga enheter på arbetsplatsen blir allt vanligare, kan detta faktiskt vara en myt, enligt en ny studie som publiceras av Avanade, ett företag tekniklösningar och managed services provider.

Förra månaden, Cisco publicerade en undersökning som fann många IT och personalavdelningar har börjat överväger att uppmuntra BYOD trenden, bland annat som konkurrensfördelar när anställa unga yrkesverksamma, i synnerhet.

Ändå har Avanade forskning funnit att många verkställande respondenter egentligen inte är överens om att tillåta personliga teknik på arbetsplatsen är en stark rekrytering eller behålla verktyg.

Mindre än en tredjedel av företagsledarna har ändrat sin politik för att göra sin arbetsplats mer tilltalande för yngre medarbetare, och endast 20 procent sade att de tror att låta personliga datateknik i företaget kommer att gynna rekrytering och behållande insatser.

Avanades globala teknikchef Tyson Hartman förklarade i rapporten att-konsumenter av IT har mindre att göra med de anställda själva, men mer så med hur de fungerar.

Vår forskning visar att produktiviteten och var som helst tillgång är klassade signifikant högre med chefer över förbättrad arbetsmoral eller ge större ansvar för yngre medarbetare, “Hartman läggas i ett uttalande.

Tidigare i veckan släppte Cisco annan rapport som fann nästan hälften av IT-chefer och chefer tillfrågade i sex ledande ekonomier sade att de skulle aldrig låta de anställda ta med sig egna enheter att arbeta.

Det finns dock några slutsatser i rapporten som verkar motsäga idén att företagen inte ger upp på BYOD trenden helt och hållet.

Apples iOS nämnts som den mest populära mobila OS för företag, Seagate öka GoFlex Satellite trådlös enhet utan att justera hårdvara, CES 2012: Med LG-VMware, “ta med din egen enhet” insatser får högre, Om ditt företag gå helt trådlös, End? användare blir oavsiktliga IT-chefer: undersökning

Minst 65 procent av C-nivå tillfrågade chefer svarade att-konsumenter av IT är högsta prioritet i deras organisation, och i genomsnitt, är företag att tilldela åtminstone en fjärdedel av sina IT-budgetar för att hantera IT-konsumenter insatser.

För referens, Avanades globala undersökning, utförd av Wakefield Research, tillfrågade 605 C-nivå chefer, IT-beslutsfattare och affärsenheter ledare på bästa företag i 17 länder i Nordamerika, Europa, Sydamerika och Asien mellan oktober och november 2011.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell