Verizon Cloud kommer att anlända i Australien nästa år

Verizon har meddelat att man kommer att lansera Verizon Cloud i Australien under det första kvartalet 2015.

Verizon molnet ursprungligen, lanserades i USA, i oktober 2013, med två erbjudanden public service: Verizon Cloud Compute och Cloud Storage.

På tal till webbplatsen, David Kim, Verizon Enterprise Solutions Australien och Nya Zeeland nyligen utsedd vd, sade att även om företaget ansluter sig till en allt mer trångt marknad, kommer Verizon Cloud itu med säkerhetsfrågor på sina befintliga kunder – varav många är stora företag i finans-, teknik och tillverkningsindustrin, eller myndigheter – när det gäller att flytta data i molnet.

“Cloud säkerhet är alltid i minnet. När man talar om säkerhet, är det mycket viktigt att skydda data och om vem som får tillgång till dessa uppgifter. Verizon har en otroligt stark rykte och plattformsteknologi som skyddar våra kunders uppgifter och tillgång till dessa uppgifter ,” han sa.

Kim tillade att den australiensiska marknaden är en av de mest mogna marknaderna i termer av moln teknik adoption, som särskilt har ökat under de senaste 24 till 36 månader, främst på grund företag inser att flytta in i molnet är ett mer flexibelt och kostnadseffektivt sätt att fungera.

Det finns en stark trend att försöka utnyttja den offentliga moln för vissa tillämpningar eller arbetsbelastning, men det finns också en trend som vi ser från företagsnivå till virtuella privata moln och hybridmoln, oavsett om det är på plats eller utanför premissen, det finns en mycket stark trend mot privata moln. Många kunder kommer att ha en privat på plats moln utnyttja en off-premiss privata moln “, sade han.

Kim fortsatte och sade att en annan anledning till varför kunder vänder sig till molnet är att det är lättare att “säkra omkretsen” jämfört med att lagra data i ett datacenter.

“Det finns en mycket stark trend i prediktiv analys och konsumentbeteende, och när man tänker på alla data ett företag skulle få – i fråga om de transaktioner du har med dina kunder – frågan är var du lagrar dessa data”, sade han .

Så informationen växer och växer, you got att skala din infrastruktur, men du får till en punkt att hantera infrastrukturen har bara enorma konsekvenser i form av kostnader, och försöka säkerställa att omkretsen blir svårt.

Men det är inte bara om att ha en säker omkrets, men att kunna tänka framåt och prediktivt titta på hoten på marknaden. Cloud – oavsett om det är privat eller offentlig – ger möjlighet för företag att bättre hantera, skala, kontroll och säkra data.

I andra nyheter, har Verizon arbetat med Property Exchange Australien (PEXA), den australiensiska fastighetens marknads motsvarighet till Australian Securities Exchange, att utveckla en e-överlåtelse plattform med hjälp av Verizons Managed Certificate Services för att autentisera slutanvändaridentiteter, i synnerhet digitala signaturer . Molnet-aktiverade lösningen levereras från Verizons Canberra datacenter.

Det nya systemet eliminerar behovet av köparna att manuellt fylla olika former, och låta fastighetsregister, finansinstitut och praktiker att handla på nätet tillsammans, och i realtid. Företaget sade att kunderna också bara behöver en enda klientautentisering för en advokat eller conveyancer att slutföra, vilket skulle kunna minska längden på överlåtelsehandlingar processen.

“Under den rättsliga ram som finns för att stödja industrin, digitala certifieringar bildar en kritisk komponent. Man måste kunna identifiera dina kunder och skapa en signatur som inte kan tillbaka. Vi tittade på ett antal lösningar, och vi fann Verizon var kunna ge den mest flexibla och skräddarsydd lösning för den juridiska branschen “, säger Marcus Price, PEXA VD.

Cloud mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO

Moln, moln mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO, moln, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet