Windows “tröskel” och takt: hur snabbt är för snabbt?

Med Microsoft förväntas tillhandahålla en, allmänt tekniskt förhandsvisning av Windows Threshold runt slutet av september eller början av oktober, är det ett bra tillfälle att se över den besvärliga kadens fråga.

Windows 10, Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela, Microsoft, Kan framtiden för Android vara Windows, Windows 10, Windows 10 tips : Lös nätverksproblem med en återställnings ett klick

För enskilda konsumenter, särskilt avancerade användare, kan Microsoft inte släppa nya versioner av Windows tillräckligt snabb. Men för många IT-proffs, är en ny version av Windows varje år för fort för dem att testa och uppdatera till belåtenhet.

Ryktesspridning säger en offentlig förhandsvisning av nästa stora Windows-versionen kommer att visas i höst. Men inte får fixerade av funktioner. Den här versionen är inte en “big bang”, men är egentligen bara startskottet för nästa steg i en mycket långa loppet.

Microsoft tros vara att försöka ändra hur användare av alla slag tänka “nya utsläpp” och uppdateringar som börjar med tröskeln.

Som jag bloggade tidigare tipsare hävdar, Microsoft kommer att göra månatliga uppdateringar en obligatorisk del av deltagande, i den kommande Threshold teknisk förhandsvisning. Att förhandsgranska, förresten, syftar till företagsanvändare, enligt källor till både mina och Neowin talet. Det förväntas att visa användarna en del av vad som är nytt i skrivbordet erfarenhet och begränsas till att köra på Intel-baserade datorer / enheter.

Det kommer att finnas en separat förhandsgranskning av Threshold körs på ARM-processorer, också. Mina källor säger den nuvarande måldatum för att förhandsgranskningen är januari eller februari 2015. Eftersom ARM-baserad version av Threshold – som ska köras på både Windows-telefoner och tabletter -, förväntas inte inkluderar Windows deskto; p , kommer att fokusera på förändringar Microsoft gör för att Metro-stil startskärmen miljö.

Windows Threshold, som allmänt förväntas göra sin debut som “Windows 9,” förväntas att släppas under våren 2015, fortsätter jag att höra. Det är efter denna punkt som kadens verkligen kommer att börja roll.

Efter Microsoft släpper Threshold, källor säger, är gruppen operativsystem väntas gå vägen Azure och Office 365 genom att släppa regelbundna, inkrementella uppdateringar till Windows-klient och Windows Phone på ett regelbundet schema, snarare än större uppdateringar varje år eller två. (Jag är inte säker just nu vad spelplanen är för Windows Server, men som server- och klient utvecklas parallellt, skulle jag gissa Server kommer att vara på detta schema, liksom.)

Dessa regelbundna uppdateringar kommer att omfatta korrigeringar samt nya funktioner, från vad jag har hört. Så istället för att leverera Windows 10, Windows 11, Windows 12, kommer Microsofts fokus att ligga på att uppdatera tröskeln.

webbplatsen och elaptopcomputer.com har samarbetat på en serie om hur små företag kan använda den som en katalysator för att driva innovation och effektivitet. Vi har ny forskning, rådgivning, fallstudier, en gratis e-bok, och mer.

Detta kommer att bli en stor förändring för företaget som för inte så länge sedan laddade OEM och användare betydande avgifter för varje nytt operativsystem release. Men förändring redan börjat med Microsoft att tillhandahålla sina operativsystem för “noll dollar” till Windows Phone och tablett beslutsfattare med enheter under nio inche s.

Nästa fas av förändring kan bli riktigt intressant. Har, Microsoft gå tecknings vägen med sina uppdateringar och patchar, som min kollega Larry Dignan är antar? Eller Microsoft gör dessa patchar och uppdateringar gratis i hopp om att hålla användarna på sina plattformar och hoppas att kompensera kostnaderna genom att locka användare att prenumerera på sin andra program och tjänster? Jag har hört från mina källor som, Microsoft kan gå så långt som att göra Windows Threshold fri att Windows 7 och Windows 8.x användare, för att försöka få de flesta av sina Windows-användare på den mest up-to-date release.

Brad Sams på Neowin.net rapporterade nyligen att den senaste bygger på av tröskeln teknisk förhandsvisning inkluderar en knapp i Windows Update som gör det möjligt för användare att röra sig snabbt och smidigt till den senast uppdaterade versionen av operativsystemet systema m. Medan jag är säker på att det finns massor av kunder som skulle älska det, jag ser problem med IT-avdelningar som inte vill att användarna flyttar till oprövade och oprövade nya bitar med en knapptryckning.

Med tanke på operativsystem gruppens ökat fokus på att svara på vilken bransch användare vill, skulle jag bli förvånad om alla användare skulle ha denna typ av en knapp uppdateringsfunktion påslagen i finalen Windows Threshold release. Jag tänker att det skulle behöva vara alternativ för dem som vill ha alla de senaste bitarna hela tiden jämfört med dem som inte gör det. Terry Myerson, chef för Microsofts operativsystem grupp har, klargjorde laget inser olika användare har olika frisättnings-kadens toleranser. Hur Microsoft ger denna insikt till verkligheten borde vara intressant ….

Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

Kan framtiden för Android vara Windows?

Windows 10 tips: Lös nätverksproblem med en återställnings ett klick