Wynyard Group planerar Australian notering

Nya Zeeland kriminaltekniska analyser programutvecklare Wynyard Group har planer på att visa på den australiensiska börsen (ASX).

Flytten, som har godkänts av Wynyard gruppen styrelse skulle se Auckland-huvudkontor företag dubbla noterat på New Zealand Exchange (NZX), där det har börsnoterat sedan 2013, och på dess australiska motsvarighet.

Företaget räknar med att noteringsprocessen ASX kommer att slutföras under tredje kvartalet 2015 kalenderåret.

Wynyard kommer inte höja några pengar från listan och kommer att behålla sin NZ inkorporering och huvud notering på NZX Main Board.

Med en betydande del av våra intäkter och tillväxt som kommer från Asien-Stillahavsregionen och ett växande antal australiska investerare söker en ASX notering är ett logiskt strategiskt steg för bolaget “, säger vd Craig Richardson.” Lista på ASX kommer att möjliggöra fler australiska och utländska investerare att hålla Wynyard lager, delta i företagets tillväxt och öka intresset för Wynyard aktier.

Företaget spanns av Jade Software innan dess notering på NZX, höja NZ $ 65.000.000 i kapital för att finansiera sina internationella tillväxtplaner.

Brottet analys och riskbedömning programvara används av London Metropolitan och Nya Zeeland polisen och globala banker och företag, och gör inbrytningar i den amerikanska marknaden.

I början av 2015 tecknade företaget en NZ $ 3.200.000 kontrakt med en oidentifierad nationella säkerhetsbyrån.

I februari rapporterade det en nära fördubbling i sin årliga förlust som dess tryck för stora globala kontrakt bidrog till att öka intäkterna 62 procent i sitt första hela år som börsnoterat bolag.

Aktier av Wynyard Group senaste betal på NZ $ 1,80, ned 7,7 procent sedan början av 2015.

Övergången till offentligt lista i Australien är fortfarande föremål för myndighetsgodkännande, och företaget räknar med att göra ytterligare meddelanden under de kommande månaderna.

med AAP

Hur man inte att kontrollera ett dataintrång (och varför vissa verkligen vill att du ska få “pwned”)

Re-thinking säkerhets grunderna: Hur man gå bortom FUD

Säkerhet, Så att inte kontrollera ett dataintrång (och varför vissa verkligen vill att du ska få “pwned”), säkerhet, nytänkande säkerhets grunderna: Hur man gå bortom FUD, Innovation, M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, säkerhet;? FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska gov’t tjänstemän

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän