Zerto Virtual Replication

Zerto kommer runt från tid till annan för att introducera en ny produkt, en stor kund vinna, eller bara prata om hur replikering kan vara en central del av en organisations tillgänglighet / tillförlitlighet planer. Den här gången, konversationen centrerad på version 3 av bolagets Zerto Virtual Replication (ZVR).

Zerto Virtual replikering är i Zerto ord

Zerto ger företagsklass affärskontinuitet och återställning (BCDR) lösningar för virtualiserade infrastruktur och moln. Zerto vann Best of Show på VMworld 2011, liksom 2011 Product of the Year Gold Award eftersom vår mjukvara, Zerto Virtual Replication, är branschens första hypervisor-baserad replikering lösning för grupp ett-applikationer. Zerto Disaster Recovery lösningar ersätter sedvanlig baserade BCDR som inte byggdes för att ta itu med virtuella miljöer.

ZVR är en replikering produkt som når in VMwares vSphere och vCenter miljöer så att det kan replikera virtuella maskiner för att försäkra tillgänglighet och tillförlitlighet. Denna förmåga är inte baserad på att skapa ögonblicksbilder av de virtuella maskinerna. Produkten kan replikera kompletta VMware-baserade miljöer även om de virtuella maskinerna kapsla distribuerade multi-tier arbetsbelastning som spänner datacenter eller bor i molnet.

Zerto snäva fokus på VMware-miljöer är både en styrka och en svaghet. Medan ZVR verkar vara en “ställa in den och glömma det” verktyg för replikering i en VMware miljö, erbjuder den inte, i detta ögonblick, förmåga att hantera virtuella maskiner som körs i en Citrix XenServer, Microsoft Hyper-V, Oracle VM, eller Red Hat KVM-baserad miljö. Dessutom är det avsett att ta itu med kontinuitet endast i en X86-baserad miljö.

Så om en organisation har en blandad miljö som innehåller många olika X86-baserade virtuella miljöer eller har arbetsbelastningen som körs på stordatorer, Midrange UNIX-system, eller andra miljöer enda leverantör, är Zerto, i bästa fall bara en del av en lösning.

VMware användare kommentera att Zerto har hjälpt dem med kontinuitet och replikering av virtuella maskiner till distribuerade datacenter eller kontor. Om organisationer har en mer varierad IT-infrastruktur, kan Zerto inte erbjuda en bred lösning på kontinuitet i verksamheten eller katastrofåterställning.

VMware stärker vSphere uppdaterar Horizon, Workspace ONE produkter

VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag

Vad är ZVR?

Virtualisering, VMware stärker vSphere uppdaterar Horizon, Workspace ONE produkter, Cloud, VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag, datacenter, Nutanix köper PernixData, Calm.io i ett försök att stärka sin moln ambitioner, datacenter, Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys

Nutanix köper PernixData, Calm.io i ett försök att stärka sin moln ambitioner

Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys

ögonblicksanalys